Нашето предложение

Ние ви предлагаме това от което всеки жив човек се нуждае за да може да съществува, предлагаме ви възможност да печелите ПАРИ, в интернет, извън него и навсякъде където пожелаете. Така че ако това ви интересува четете спокойно всичко надолу, без да бързате и бъдете напълно убедени че няма да загубите напразно времето си!

Нека направим едно кратко описание как може да стане това:

Първото нещо което трябва да знаете е че в този случай не става въпрос за нищо подобно на онези "невероятни", "магически" възможности за печелене на пари с които е залято интернет пространството, като например това да вложите една сериозна сума пари в някакви "вълшебни" продукти и след това да се чудите как и на кого да ги продавате за да реализирате някаква печалба, или пък да кликате до умопомрачаване върху някакви реклами за да изкарате дребни центове...и много други подобни обяви каквито вероятно сте срещали в изобилие.

В нашето предложение става въпрос за един напълно реален и сериозен бизнес (на американската интернационална компания "Global Domains International", която предлага своя уникален продукт в над 180 държави в света). Този бизнес на пръв поглед може да ви се стори странен поради неговата нетрадиционност но именно в това се крие неговият особен чар защото дава възможност на обикновени, редови хора като вас, да правят нещо смислено, полезно, нетрудно, и да печелят пари от това.

Но нека бъдем по кратки, да не злоупотребяваме с вашето търпение, и да пристъпим към описание на продукта и начина на печалба чрез Global Domains International.

За да бъде бързо точно и ясно ще го концентрираме в 3 точки:

1. Ставате клиент (съдружник) на GDI закупувайки техния продукт (домейн и хостинг) на цена 10 $ - месечен абонамент, с което автоматично придобивате правото да предлагате и на други този продукт и да получавате комисион от GDI за това. Предоставя ви се от страна на GDI собствен виртуален офис и пълна подръжка за да движите с лекота вашият бизнес.

2. Започвате да предлагате продукта на GDI на други евентуални желаещи да печелят пари. Биха могли да бъдат ваши близки, познати, приятели, колеги, съученици, състуденти, случайни познати в интернет и извън него, да ги търсите и намирате чрез реклами, обяви и всякакви други методи каквито ви дойдат на ума и да разяснявате на интересуващите се качествата на този продукт и възможностите които той предоставя за печелене на пари за да ги убедите по този начин да се присъединят и те към бизнес семейството на GDI, като тяхното присъединяване естествено става чрез вас.

3. От момента в който някой се присъедини чрез вас, компанията GDI започва да ви плаща по 1 $ всеки месец за това че сте "довели" този нов клиент (съдружник). Но не само това а нещо много повече, също така ви плаща и по 1 $ за всички клиенти които "довеждат" вашите клиенти, и също за тези които довеждат техните клиенти, и така... до 5 нива, което простичко и нагледно като пример изглежда по следния начин:

Вие намирате и присъединявате 3-ма души и от тях печелите 3 $ месечно, това е вашето 1-во ниво, тези 3-ма намират всеки един още по трима което ви носи още 9 $ + онези 3 $ от първото ниво стават вече 12 $ на 2-ро ниво, ако на 3-то ниво тези 9 души доведат всеки един още по трима стават 27 души или 27 $ + 12 $ от предишното ниво = 38 $, ако това се случи по същия начин и на 4-то ниво въпросните 27 души ще "доведат" още 81 души или 81 $ + 39 $ от преди = 120 $, и на последното 5-то ниво тези 81 души ако намерят всеки един по 3-ма стават 243 души или 243 $ + 120 от преди = 363 $. Това е което ще печелите вие всеки месец ако сте намерили само 3-ма души и всички след вас до 5-то ниво са намирали само по 3-ма.

Схемата естествено би могла да бъде много по различна в зависимост от усилията които полагате. При схема по 5 например печалбата ви на месец би била от 3905 $ . Добре изглежда нали!? Хубавото в този бизнес е че няма никакви ограничения по отношение на това колко човека можете да присъедините на първо ниво, което по своята същност теоритически ви дава възможност за неограничена печалба на вас и естествено на всички останали по веригата след вас. На практика естествено не е толкова лесно да се стигне до големите пари както е на теория, защото крайният резултат зависи от положените усилия, вашите и на вашите последователи, което обаче не променя по никакъв начин същноста на нещата (че който повече се труди повече ще печели). Друго основно нещо в този бизнес е това че той ви дава възможност да мултиплицирате неограничено собствения си труд чрез труда на другите които се присъединяват след вас което по своя смисъл представлява една неосъзната солидарност която е от полза за всички които участват в този бизнес.

Мисля че от всичко казано до тук вече ви е станало ясно за какъв тип бизнес става въпрос и какви са възможностите да печелите от това. По нататък ще продължим да говорим за всичките му аспекти за да информираме подробно тези които биха искали да се запознаят с нещата в детайли, но за момента нека продължим с това да разясним какви стъпки трябва да следвате ако ви е харесала идеята и сте решили да станете клиент-съдружник в GDI:

1. Трябва да имате или да си откриете картова банкова сметка (можете да го направите във всяка банка), с оглед на това че трябва да си плащате месечния абонамент към GDI по банков път.

2. Ако желаете и GDI да ви плаща комисионните по същия начин без това да генерира разходи свързани с банкови трансференции, трябва да си откриете сметка в PayPal (при незнание как да го направите ние ще ви помогнем). Ако нямате такава сметка вариянта е да ви плащат с чекове които вие да осребрявате в някоя банка което не че е лошо но е свързано с повече главоболия.

3. След като изпълните първите две условия ви остава само да се регистрирате в GDI което можете да направите като кликнете върху червения ботон най-долу където е отбелязано регистрация. Ще ви се отвори един формулят в който трябва да попълните съответните данни. Горе в дясно на формуляра можете да изберете език, възможностите са английски и испански, (ако не владеете език ние можем да ви окажем необходимото съдействие). Трябва да знаете че макар да е необходимо да попълните във формуляра данните на банковата си карта за да бъде извършвано чрез нея ежемесечното плащане на сумата от 10 $, първата месечна такса няма да бъде изтеглена от там преди да изтекат 7 дни от вашата регистрация, по този начин GDI ви дава възможност да ползвате услугата гратис през този период за да изпробвате нейните качества без това да ви струва нищо!

Като попълните и изпратите вашето заявление веднага ще получите автоматичен отговор от GDI за това че вече сте член и можете да започнете на момента да оперирате с вашият акаунт, което означава че имате правото от този момент да ползвате всички услуги и също така да присъединявате нови членове и да печелите комисионни. Това което казахме до тук в общи линии е основното което трябва да знаете за да можете да се присъедините към GDI ако имате желание за това, по нататък в следващи раздели ще разясним отделни точки и аспекти на този бизнес които биха ви били от полза, а за момента ви пожелаваме на добър час и успех на тези които биха решили да се приобщят към нашия испано-български екип и по този начин от една страна да се възползват от качеството на услугата която предлагама и от друга да подобрят финансовото си състояние!

С Поздрав
Екип на Глобал Домейнс Нетуърк:
Майкъл Рамирес (административен координатор)
Марина Кастильон (адвокат) Мексико
Елена-Кайетана да Силва (член-съдружник) Испания
Дейвид Торрес (член-съдружник) Испания
Красимир Петров (член-съдружник) България
Мария Маринова (психолог) България

Консултанти:
Чарлз Дени (бизнес консултант) Маями. САЩ
Алекс Березовски (консултант МЛМ) Лас Вегас. САЩ
Вилберто Ауки (експерт ИТ) Кито. Еквадор


Ако имате някакви въпроси и искате да получите конкретни отговори или повече информация моля пишете ни на електронната поща, ще бъде удоволствие за нас да ви отговорим!

e-mail: m.ramirez@globaldomainsnetwork.ws

>>>начало<<<



No hay comentarios: