За GDI, за парите и за тяхното разумно изразходване

История от живота:

Когато преди години пристигнах от Мадрид в България и се настаних в софийското ми жилище едно от първите неща които трябваше да направя е да си пусна интернет. В началото ползвах услугите на няколко локални мрежи, някои от които бяха по-добри други по-лоши но всички те обединяваха в себе си един и същи проблем, честото спиране на сигнала поради механични повреди по кабела, технически проблеми или лоши атмосферни условия. Поради тази причина когато се появи услугата ADSL на БТК реших да се прехвърля към тях. Оказа се обаче че телефона който имах у дома си не позволяваше тази възможност защото не беше цифров. Трябваше да избирам между две възможности, да подам молба да го цифровизират и да чакам незнайно колко или да си пусна нов телефон за няколко дни. Естествено избрах втората възможност защото не ми се чакаше. Пуснах си нов телефон с интернет и в момента си ползвам и телефона и интернета. А какво направих със стария телефон би попитал някой!? Ами нищо, продължавам да си го имам без да го ползвам (с мисълта че някой ден може да ми потрябва) и си плащам естествно всеки месец таксата от 13.80 лв., точно толкова колкото плащам и за това че съм член-съдружник в GDI и ползвам тяхната услуга. Както виждате и в двата случая става въпрос за една и съща сума, има обаче една много съществена разлика, а именно че в първия случай плащам 13.80 лв. без реално нито да получавам нито да ползвам нещо а във втория случай плащам същите 13.80 лв. като в замяна получавам услугата домейн+хостинг и неограничената възможност да печеля много пъти по 13.80 лв. Като финал на тази история мога да ви кажа следното: Когато говорим за влагане на пари в нещо не е толкова важно количеството а е много по-важно качеството на вложението, именно това което ви дава възможност да направите GDI чрез своя уникален продукт!

Интернационална регистрация на домейни и хостинг.
GDI предлага с WebSite.ws един изключителен Пакет интернет услуги, който дава възможност на частни лица и фирми да се представят в Интернет. Сърцевината на този продукт е собствено домейн име с разширение .ws, което е като съкращение на WebSite. Чудесното е че това е един глобален бизнес и чрез него пред вас се откриват неограничени възможности не само да се популяризирате в интернет пространството но и да печелите пари от това! Не пропускайте тази прекрасна бизнес възможност!

M. Ramirez

>>>начало<<<

1 comentario:

Anónimo dijo...

namerix dosta informacia po vuprosa na angliiski i ispanski i navsjakude se kazvat samo interesni i xubavi ne6ta... zapo4vam seriozno da se zamisljam po vuprosa.